Top Left Background Top Right Background
Bottom Right Background

Trainingen

Trainingen

Introtekst

Introtekst

Introtekst

Introtekst

Introtekst

Introtekst

Introtekst

 

Actueel trainingsaanbod

Bekijk ons actuele trainingsaanbod door op onderstaande knop te drukken.

Actueel aanbod

Trainingen op maat

Training, opleiding of verandertraject
Als directie, coördinator of leidinggevende kun je bij ons ook terecht voor trainingen, ontwikkelprogramma’s of verandertrajecten op maat. Speciaal voor een team, afdeling of academie. Of een andere groep mensen met dezelfde ontwikkelbehoefte.

Maatwerk kan groot zijn, bijvoorbeeld een verandertraject, teamontwikkelingstraject of mobiliteitstraject. Maar ook klein, zoals een training persoonlijk leiderschap of een Exceltraining op precies het juiste instapniveau.

Adviesgesprek

We horen graag wat je vraag is en over de wereld áchter die vraag. Wat wil je bereiken? Wat is daarvoor de aanleiding? Hoe komt het dat je doel nog niet is bereikt? Wij vragen positief kritisch door, luisteren écht naar je antwoorden en bekijken die met een frisse blik. Als je wilt, ontvang je daarna een offerte voor een oplossing op maat.

Neem nu contact op

Advies

Jij wilt iets leren, maar weet nog niet precies wat. Of je wilt je als team, afdeling of academie ontwikkelen. Maak dan gebruik van onze kennis en kunde.

Vertel ons welke uitdaging je hebt of welk resultaat je wilt bereiken. Dan verkennen we samen welke ontwikkelbehoefte hieronder ligt. Vervolgens adviseren wij je gericht over de volgende stap. De juiste opleiding of training. Begeleiding van een coach. Of een op maat gemaakt programma.

Neem nu contact op

Naar de top

Recent nieuws

Ander nieuws